Abonnement

Abonnement

Het lidgeld wordt mee omhoog geslingerd door de galopperende prijsstijgingen van papier, drukinkt, lonen enz. Voor € 30,00 per jaar wordt u lid van de vzw HHKG en krijgt u het tweemaandelijkse tijdschrift “Ghendtsche Tydinghen” in de bus.

Twijfel niet langer en word lid van onze kring, waardoor u automatisch het tijdschrift “Ghendtsche Tydinghen” ontvangt en gratis deel kunt nemen aan lezingen en rondleidingen.

Jaarlijks lidgeld:

Gewone leden: € 30,00

Steunende leden: € 40,00

Beschermleden: vanaf € 50,00

Rekening: IBAN: BE22 7360 7611 4247, BIC: KREDBEBB van de “Heemkundige en Historische Kring Gent” te 9000 Gent.

Steunende en Beschermleden worden vermeld in het Tijdschrift Ghendtsche Tydinghen. Wij onderstrepen graag dat deze hogere bijdragen het voortbestaan van de kring bestendigen. In het kader van de AVG (GDPR) ontvingen wij graag uw akkoord met de publicatie van uw naam als steunend lid of beschermlid via brief of per mail (hhkgent@gmail.com).

De leden in het buitenland (Europa) dienen een supplement van € 15,00 te betalen als tegemoetkoming in de extra-portokosten.

Leden buiten Europa betalen € 55,00. Let er bij het kiezen van een betaalformule vanuit het buitenland op dat we het lidgeld kostenvrij moeten kunnen innen.

Nieuwe leden, ontslag, opzegging, adresverandering en bij niet ontvangen van het tijdschrift:

HHKG, Groot Begijnhof 46, 9040 Sint-Amandsberg.

e-mailadres: hhkgent@gmail.com